Vestiging

Een Kinderdagverblijf in Rotterdam Zuid

Smiley Kids KDV is gevestigd op de Hilledijk 196A, in Rotterdam-Zuid. Met ons kinderopvang in Rotterdam Feyenoord richten we ons o.a. op de buurten Zuidplein, Bloemhof, Vreewijk en Hillesluis. Natuurlijk zijn ook de kinderen buiten deze wijken welkom.

Groepen

Ons kinderdagverblijf bestaat uit 4 babygroepen van 0-2 jaar en 3 peutergroepen van 2-4 jaar en 1 peuter + groep van 3-4 jaar. Ons kinderdagverblijf biedt ruimte aan 85 kindjes en heeft een oppervlakte van ruim 600 m2 welke toegang biedt tot aan de achterzijde gelegen tuin met een oppervlakte van 240 m2.
Aangrenzend aan de Teddy en IJsberen is er nog een buitenruimte van 39.5 m2 speciaal voor de babygroepen van 0-2 jaar.
Lees meer over de opvangsvormen.

Een tuin om in te spelen

Onze tuin is ingericht tot een waar speelparadijs. Dit hebben wij laten doen door ’s-Werelds grootste en meest kennisgestuurde specialist in speeloplossing voor alle leeftijden. In de tuin hebben wij diverse moestuintjes, waar de kinderen hun eigen groentes kunnen kweken.
Onderzoek toont aan dat spel een essentieel onderdeel is bij de ontwikkeling van kinderen; sociaal, fysiek, emotioneel, cognitief en creatief. Daarom hebben wij extra aandacht gegeven aan onze speelruimte!

Moestuintjes

Naast een speelruimte hebben wij diverse moestuintjes voor de kinderen. Hierin verbouwen wij diversen groenten, de kinderen leren hierdoor te zorgen voor hun tuintje en hebben veel plezier met elkaar. De verse groenten proeven wij graag, deze verwerken wij in onze verse warme maaltijden. Dit is dan ook nog meer genieten omdat het uit onze eigen tuin komt. Niet alleen zijn wij in de tuin druk met de moestuintjes, wij spelen graag buiten met de kinderen. Fietsen over het plein, spelen in de zandbak en de groepsspelletjes die de leidsters buiten aanbieden, zorgen voor veel plezier met elkaar buiten.

Openingstijden kinderopvang

Smiley Kids is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur. Wij hanteren vaste tijden voor het brengen en het ophalen van uw kind. In overleg met de pedagogische medewerkster is het mogelijk uw kind eerder op te halen of later te brengen.
Lees meer over de openingstijden

Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 010-4850012 of vul ons contact formulier in.