Samen groeien, ontdekken en leren

Bij Smiley Kids voelt het als thuiskomen. Kinderen kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen en hun mogelijkheden ontdekken in een eigen tempo. Ouders worden volledig ontzorgd en kunnen hun kind met een gerust hart bij ons plaatsen. Smiley Kids is een veilige ontwikkel- en opvangplek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het welzijn en de ontwikkeling van uw kind staat bij ons op de eerste plaats. Bij Smiley Kids vinden wij het belangrijk dat een kind zich ontwikkelt tot een ‘goed mens’. Een mens dat eerlijk is, respect toont voor zichzelf, de ander en de omgeving. Een mens dat zijn verantwoordelijkheden kent, die openstaat voor het unieke van ieder individu en sociaal denkend is. Kinderen krijgen de ruimte om te groeien tot evenwichtige en zelfstandige mensen.

Ieder kind is anders en uniek. Smiley Kids biedt ieder kind de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen tot een bewust en gelukkig individu vol zelfvertrouwen. Wij reiken kinderen de handvatten aan om zich zo volledig mogelijk te ontplooien. Hierbij verliezen wij het individueel- en groepsbelang niet uit het oog. Wij ondersteunen het kind in zijn gevoelens en emoties. In onze houding laten we blijken dat uw kind er mag zijn en dat het serieus genomen wordt. Wij communiceren met elkaar op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect.

Smiley Kids hecht veel waarde aan de opvoeding thuis. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zowel kind(eren) als ouder(s) zich snel thuis voelen. Naast onze eigen visie bieden wij u, als ouder en opvoeder, de ruimte om mee te denken en eigen inbreng te hebben. Kinderopvang is een zeer verantwoordelijke vorm van dienstverlening. Smiley Kids gaat op professionele wijze om met deze grote verantwoordelijkheid en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Waarom Smiley kids

Smiley Kids vindt het belangrijk dat een kind zich ontwikkelt tot een goed mens. Een mens dat eerlijk is, respect toont voor zichzelf, de ander en de omgeving. Een mens dat zijn verantwoordelijkheden kent, die openstaat voor het unieke van ieder individu en sociaal denkend is.