Betrokken, zorgzaam en deskundig team

Smiley Kids heeft een ervaren, deskundig en gecertificeerd team. Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een pedagogisch coach en ondersteunend personeel. Op de groepen staan vaste, bekende gezichten. Het team is enthousiast en creëert een warme en veilige sfeer waar een kind zich meteen thuisvoelt.

Reggio Emilia en Thomas Gordon

Spelenderwijs ontwikkelen, ontdekken en leren staat bij ons centraal. Wij werken vanuit de pedagogische visies van Reggio Emilia en Thomas Gordon. Ons uitgangspunt is dat een kind de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen en datgene wat van nature in aanleg aanwezig is te ontplooien. Smiley Kids biedt hier de handvatten voor. In ons pedagogisch beleidsplan leest u meer over onze visie op kinderen, pedagogie, wat wij belangrijk vinden en hoe wij werken aan kwaliteit.

Voeding en lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging en gezonde voeding draagt op positieve wijze bij aan de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Bij Smiley Kids spelen kinderen dagelijks buiten in onze natuurtuin. Vier keer per week bieden wij een gezonde, warme en vers bereide maaltijd uit eigen keuken aan.

Echt zuiver water

Wij zijn het eerste kinderdagverblijf in Nederland met echt zuiver water uit onze eigen kraan.

Inclusief

Bij Smiley Kids is alles inclusief: luiers, verzorgingsmiddelen, (baby)voeding, warme maaltijd, verantwoorde tussendoortjes, activiteiten en materialen.

Huiselijk

Ons Kinderdagverblijf heeft een warme en huiselijke sfeer. Kinderen voelen zich op hun gemak en maken plezier in een inspirerende ruime speel- en leeromgeving. De groepsruimtes zijn ingericht met kwalitatief goed speelgoed, meubels en materialen. Wij besteden veel aandacht en middelen aan de inrichting en sfeer van de locatie.

Groen

Bij ons krijgen kinderen veel ruimte voor natuurbeleving. Dagelijks spelen de kinderen buiten in onze grote, uitdagende tuin of op het dakterras met ruime buitenspeelmogelijkheden en eigen moestuintjes.

Kleinschalig

Wij onderhouden nauw contact met ouders en opvoeders. Door de kleinschaligheid is dit goed mogelijk. Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid en inbreng van ouders, want opvoeden doen we samen. Prettig voor zowel kinderen, ouders en medewerkers.

Op Maat Service

Onze medewerkers denken flexibel met u mee om de combinatie werk/ studie en kinderopvang zo optimaal mogelijk te maken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsgierig geworden naar Smiley Kids Kinderdagverblijf?
Wij laten u graag kennismaken met ons kinderdagverblijf! U bent van harte welkom voor een rondleiding.

Waarom Smiley kids

Smiley Kids vindt het belangrijk dat een kind zich ontwikkelt tot een goed mens. Een mens dat eerlijk is, respect toont voor zichzelf, de ander en de omgeving. Een mens dat zijn verantwoordelijkheden kent, die openstaat voor het unieke van ieder individu en sociaal denkend is.