Smiley Kids gaat voor echt zuiver water!

Afgelopen week heeft Karel van Aquapeak BV een presentatie gegeven over zuiver water- kraan. Wij zijn het aller eerste kinderdagverblijf in Nederland waar deze presentatie gegeven werd ? Daar zijn wij wel trots op! Voordelen van echt zuiver water:
  • Makkelijker drinkbaar
  • Helpt het lichaam te ontgiften
  • Gezuiverd van gifstoffen
  • Thee smaakt lekkerder
  • Gekookte groente smaken beter
  • Bloemen staan langer
  • Geen kalkaanslag in waterkoker, koffiezetapparaat en strijkijzer
  • Geen strepen bij zemen van ramen
Jong geleerd… Het is verstandig om kinderen van jongs af aan water te leren drinken. Water is nodig voor de groei van cellen die voornamelijk uit water bestaan en ze krijgen op deze wijze niet te veel suikers binnen. Geef ze op vaste momenten een glas water, zoals een half uur voor het eten en een half uur er na. Water van levensbelang Ons lichaam bestaat voor 75% uit water en onze hersenen zelfs voor 85%. Voor het goed functioneren van het lichaam is water van levensbelang. Water is nodig voor het afvoeren van afval- en gifstoffen. Het oplossend vermogen van water stelt ons lichaam in staat om overbodige stoffen af te voeren. Dit proces wordt voor het lichaam bemoeilijk als er sprake is van een tekort aan water, of als het water wat we tot ons krijgen onzuiver is. Hoe zuiverder het water, hoe beter het lichaam in staat is om het oplossend vermogen van water in te zetten voor het afvoeren van afvalstoffen. Om uitdroging te voorkomen is het belangrijk om dagelijks 2 liter water te drinken. Als we te weinig water drinken, wordt het water voornamelijk gebruikt om onze hersenen op 85% water te houden en daarvoor wordt ook water onttrokken aan andere cellen. Dit gaat ten koste van het functioneren van andere cellen en zal op langere termijn leiden tot ziekten. Het zuiver water- kraan zal bij Smiley Kids geïnstalleerd worden!  Meer informatie? Iedereen is van harte welkom voor een rondleiding!
Smiley Kids biedt jou graag de best mogelijke ervaring op onze website, hiervoor gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen en verzamelen wij en derde partijen jouw internetgedrag en kunnen wij hierdoor content en/of advertenties laten zien die passen bij jouw interesses. Lees meer in onze privacyverklaring