Kosten

Kosten Kinderdagverblijf

Wat kost kinderopvang nu werkelijk?

Je betaalt de kinderopvang in veel gevallen niet alleen. Via de kinderopvangtoeslag kun je vaak een groot deel van de bruto kosten terugkrijgen. Wat de daadwerkelijke kosten zijn van de kinderopvang, is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Meer informatie

Tarievenoverzicht 2020
Bereken toeslagen
Kinderopvangtoeslag

Wat kost kinderopvang bij Smiley Kids KDV?

Smiley Kids KDV biedt verschillende kinderopvangmogelijkheden voor kinderen van 0-4 jaar, met bijbehorende prijzen. Dit maakt Smiley Kids KDV erg flexibel in het regelen van uw kinderopvang. Zie prijzenlijst voor de verschillende ontvangstmogelijkheden en prijzen in één oogopslag. Heeft u vragen over onze zorg of een specifieke wens? Neem contact op met Smiley Kids KDV, we denken graag met je mee!

Hoe bereken ik wat ik per maand moet betalen?

De kosten voor kinderopvang zijn afhankelijk van het aantal uren, het uurtarief en de Kinderopvangtoeslag die u van de Belastingdienst ontvangt. Wil je weten hoeveel dit is of wil je hulp bij het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag? Bereken je toeslag via de Belastingdienst rekenhulp , zie ook bedragen overzicht kinderopvangtoeslag van de Rijksoverheid.